MarketingShake biedt ondernemers praktische hulp op het gebied van marketing.

De workshops en trainingen die we aanbieden, zijn geen lezingen maar actieve workshops. Er wordt een bepaald inzet van je verwacht als ondernemer zodat je ervaring opdoet, meer uit jezelf en je onderneming haalt, antwoorden krijgt op je marketing gerelateerde vragen en daardoor efficiënter marketing leert in te zetten en te gebruiken voor je onderneming. Tijdens onze workshops en trainingen zul je dus aan de slag gaan en werken met reële situaties.

StartersShake

Tijdens een StartersShake helpt MarketingShake gevestigde maar ook beginnende ondernemers om een goede start of een goede voortzetting te maken met hun onderneming.

Als je een goede start wilt maken met je bedrijf of je meer kansen wilt creëren voor je onderneming om zich verder te ontwikkelen, is het handig om een marketingplan te hebben. Als Starter gaan er veel instanties van uit dat je deze al hebt, maar hoe schrijf je een plan waarmee je echt aan de slag kunt en dat efficiënt en doeltreffend je bedrijf neerzet?

Als gevestigde ondernemer heb je misschien aan het begin van je ondernemerschap een business- of marketingplan geschreven die nu niet meer past met hoe je onderneming zich de laatste tijden heeft ontwikkeld.  Daardoor  zie je niet meer hoe je verder kan groeien. Het herschrijven van je marketingplan of actieplan kan je daarmee helpen. Je krijgt dan een fris beeld van waar je staat en hoe je het verder moet aanpakken om te blijven groeien met je bedrijf.

Wij bieden in de StartersShake praktische hulp om je plan te schrijven door:

  • een basis voor een gestructureerd document aan te bieden waarmee je aan de slag kunt,
  • je te begeleiden bij de juiste vraagstelling met betrekking tot de haalbaarheid en doelstellingen van je plan,
  • mee te denken over de stappen die jij kunt zetten om je dienst of product te promoten / verkopen.

Zonodig bieden we de mogelijkheid om tegen betaling verdere assistentie te krijgen.

Het is een actieve workshop en het wordt verwacht dat je je eigen laptop meeneemt zodat je gelijk je ideeën kan schrijven en bewerken.

Meer informatie over de data van een StartersShake vind je op de Agenda.


Workshops

De workshops duren 2-3 uur en zijn gericht op specifieke thema’s rondom marketing. Ze zijn bedoeld om je handvatten te geven om verbeteringen aan te brengen binnen je marketingprocessen en je visie over de ontwikkeling en mogelijkheden van je bedrijf te helpen verbreiden.

Voorbeelden van de workshops zijn:

  • Creatieve marketingacties voor je bedrijf
  • Hoe blijf je je concurrenten voor?
  • Netwerken en leads binnen halen

Wil je graag een boost geven aan je Marketing en aan je bedrijf? Shake up your marketing en zie de agenda voor de geplande workshops.


Trainingen

We bieden trainingen aan van 1 dag die dieper ingaan op de materie en zorgen er voor dat je zelf snel aan de slag kunt gaan en dat je de juiste partners in kan schakelen om je marketingdoelstellingen binnen de gezette termijn te behalen.

Twee keer per jaar organiseren we een training voor een bepaalde doelgroep zoals starters of gevestigde ondernemers, en omtrent bepaalde thema’s die business-to-business of business-to-consumer gericht zijn.

Zie onze agenda voor de geplande trainingen.


Begeleiding op maat

Naast de trainingen en de workshops kan je één van onze trainers inzetten voor een één-op-één begeleiding op maat. De trainers van MarketingShake hebben allemaal een specialiteit rondom marketing en kunnen je ondersteunen in verschillende stadia van je marketingplan of actieplan.

De beschikbaarheid van de Trainers kan op uur- of projectbasis. Je kunt ons bereiken voor specifieke vragen omtrent je eigen onderneming door ons een email te sturen naar info@marketingshake.nl. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer informatie over onze trainers vind je op de pagina ‘Trainers’.

We bieden ook oplossingen op het gebied van webdesign, logo, huisstijl ontwikkeling. Meer informatie vind je op www.klecommunication.eu

 

 

Calendar

Facebook